Espectacles

Josafat

La desconeguda història del Geperut de Notre Dame català. Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana que deconstrueix la passió, la por, les contradiccions, les obsessions, els contrastos i la tragèdia d'un relat breu, naïf i obert a un públic familiar.

Rodolfo i Rita

Acrobàcia, il·lusionisme, transformisme, malabars, humor i amor... En Rodolfo i la Rita no són una parella d'artistes: són la parella. Dos pallassos en una història d'amor i odi dins i fora de l'escenari que, tot i així, funcionen!

Tandarica Circus Gang

Retro-balkan-rock'n'roll circus: tres artistes bojos com un llum de ganxo que es juguen la seva pròpia vida cada cop que surten a pista... i si no és la seva, que sigui la d'algú del públic! No podeu faltar: cada funció pot ser la última. L'espectacle de més llarg recorregut de Cia. Passabarret amb el seu particular estil pallassil.

Taller de circ La Berta

Aquesta carpa és molt singular… ‘La Berta’ és una autèntica fàbrica circense! A diferència d’altres circs, aquest no porta els artistes incorporats, sinó que busca per allà on passa a tots aquells que vulguin convertir-se per un dia en els protagonistes d’aquest circ.