Espectacles en distribució

Lurrak

L'escenari és una fàbrica al costat de la ria de Bilbao, a mitjans del segle XX, on diverses persones conviuen durant moltes hores del dia i de la nit en condicions properes a l'esclavitud. Un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d'una rebel·lió en una petita comunitat, un grup d'homes i dones que s'oposen als abusos en la seva feina. Els personatges es mouen entre l'absurd, el còmic i la tradició obrera dels anys 60.

Fritos Refritos

Aquests irreverents pallassos, acostumats a donar voltes pel món amb els seus espectacles unipersonals, s'uneixen per donar-se el gust de compartir, per primer cop, l'escena. Una proposta sense frens per al deliri de dos pallassos que no són ximples, tampoc molt hàbils, però que busquen entretenir i divertir fent riure, somriure i tornar a riure.

El Payaso Chacovachi

En un món ple de contrarietats, innocència, acidesa, conformisme i rebel·lia aquest pallasso és un veritable venjador dels adults. No és ximple, ni ingenu, ni fàcil de digerir. La crítica social darrere d'un nas de pallasso. Els malabars, la màgia, els equilibris i la globoflexia són l'excusa; Déu, la política, la mort, el poder, la falsa modèstia, l'amor, els ideals i el conformisme són la raó per riure. La seva missió en aquest món és despertar ànimes desprevingudes.

La Simone

'La Simone' és una autèntica pin-up perduda en un món que rebutja els estereotips i que busca algú amb qui compartir les seves passions. El cable d'equilibri, les verticals o els patins són només les seves armes .... el cor és el seu objectiu. 'La Simone' és el primer espectacle en solitari d'Ariadna Juncosa, una artista molt singular especilitzada en un molt singular cable d'equilibris.

El sorprenent Dave Wonderthing

Quan parlem de màgia sempre ens és fàcil pensar en grans noms propis com en Harry Houdini, David Coppefield o Criss Angel. Si aquests mags us agraden i us transporten a un espai on la il·lusió i la fantasia cobren un nou sentit, potser també li puguis donar un vot de confiança al nou (i obviament més económic... infinitament més, vaja) espectacle del sorprenent Dave Wonderting, un artista que com a mínim, no us deixarà igual...

Pàgines