Espectacles en distribució

Lurrak

L'escenari és una fàbrica al costat de la ria de Bilbao, a mitjans del segle XX, on diverses persones conviuen durant moltes hores del dia i de la nit en condicions properes a l'esclavitud. Un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d'una rebel·lió en una petita comunitat, un grup d'homes i dones que s'oposen als abusos en la seva feina. Els personatges es mouen entre l'absurd, el còmic i la tradició obrera dels anys 60.

Fritos Refritos

Aquests irreverents pallassos, acostumats a donar voltes pel món amb els seus espectacles unipersonals, s'uneixen per donar-se el gust de compartir, per primer cop, l'escena. Una proposta sense frens per al deliri de dos pallassos que no són ximples, tampoc molt hàbils, però que busquen entretenir i divertir fent riure, somriure i tornar a riure.

Bambalas

Els primers raigs de sol ens descobreixen a les germanes Bambalas, cadascuna més presumida, juganera i coqueta, llevant-se cadascuna a la seva manera. Sorpreses davant la presència del públic s'afanyaran a demostrar totes les seves habilitats, però la seva obsessió per impressionar als presents els farà errar una i altra vegada.

Capitán Maravilla

Alguna vegada has estat atacat per aliens? Algun conegut teu ha estat mai desintegrat per un meteorit gegant? Algun supermalvat ha envaït la teva petita ciutat? No? Potser el Capitán Maravilla hi ha tingut alguna cosa a veure... Camina tranquil sabent que els carrers són més segures amb la presència del Capitán Maravilla, el superheroi que es riu del perill i el món riu amb ell!

El sorprenent Dave Wonderthing

Quan parlem de màgia sempre ens és fàcil pensar en grans noms propis com en Harry Houdini, David Coppefield o Criss Angel. Si aquests mags us agraden i us transporten a un espai on la il·lusió i la fantasia cobren un nou sentit, potser també li puguis donar un vot de confiança al nou (i obviament més económic... infinitament més, vaja) espectacle del sorprenent Dave Wonderting, un artista que com a mínim, no us deixarà igual...

Pàgines