El Payaso Chacovachi

NOM DE L’ESPECTACLE:

El Payaso Chacovachi


El Payaso Chacovachi

SINOPSI:

En un món ple de contrarietats, innocència, acidesa, conformisme i rebel·lia aquest pallasso és un veritable venjador dels adults. No és ximple, ni ingenu, ni fàcil de digerir. La crítica social darrere d'un nas de pallasso. Els malabars, la màgia, els equilibris i la globoflexia són l'excusa; Déu, la política, la mort, el poder, la falsa modèstia, l'amor, els ideals i el conformisme són la raó per riure. La seva missió en aquest món és despertar ànimes desprevingudes.

El pallasso Chacovachi és Fernando Cavarozzi. Durant 16 anys va ser el pallasso de la plaça França, a Buenos Aires, vivint de la gorra i transformant-se en referent indiscutit de la successió d'artistes de carrer de Argentina. És director del Circ Vachi, amb 12 temporades a la costa Argentina, i director de la Convenció Argentina de circ, pallassos i espectacles de carrer. Supervivent dels grans pallassos de principis dels anys vuitanta, Chacovachi ha creat un estil propi i una manera molt particular de entendre el concepte del clown.

L'humor àcid, la comunicació directa i una particular visió del món marquen la personalitat d'aquest increíble pallasso.

FITXA TÈCNICA:


Companyia: El Payaso Chacovachi

Títol de l'espectacle: ¡Cuidado! Un payaso malo puede arruinar tu vida

Intèrprets: El Payaso Chacovachi

Direcció: El Payaso Chacovachi

Públic: Familiar

Espai necessari: Carrer o sala

Mides: Mínim 6x6 metres (amb superfície plana) 

Durada de l’espectacle: 60 minuts

Temps de muntatge: 2h

Temps de desmuntatge: 1h

Idioma: Castellà

FOTOS:


  • El Payaso Chacovachi
  • El Payaso Chacovachi
  • El Payaso Chacovachi
  • El Payaso Chacovachi
  • El Payaso Chacovachi
Share the show