El Romperécords

NOM DE L’ESPECTACLE:

El Romperécords


El Romperécords

SINOPSI:

Aquest espectacle és una mirada a l’univers de tots aquells que tenen alguna cosa especial per oferir al món, fidels a ells mateixos davant tot pronòstic... El Rompe Récords somia ser famós i tenir moltíssims fans, i farà tot el possible per aconseguir el seu somni... No és molt guapo, no és gens llest i no és molt fort però té quelcom que el fa diferent, compta amb una autoestima a prova de tot... 50 minuts d’energia i comèdia original caracteritzen aquesta posada en escena en la que aquest primari personatge ens intentarà demostrar que les seves gestes/proeses són dignes de ser vistes.

“Salts mortals”, ”habilitats paranormals”, ”destreses físiques”, ”proves increïbles” i molt més... però sobretot el públic riurà sense parar.

El Rompe Récords ha presentat les seves proeses davant milers de persones en festivals de teatre, circ i arts de carrer tant a Europa com a Amèrica Lllatina... el seu amor absurd, simple i lleuger ha aconseguit convertir-lo en un divertit espectacle en viu per totes les edats.

FITXA TÈCNICA:


Companyia: Coeficiente Cero

Títol de l'espectacle: El Romperécords

Intèrprets: Abraham Arzate

Direcció: Abraham Arzate

Públic: Familiar

Espai necessari: Carrer o sala

Mides: 8x8 

Durada de l’espectacle: 50 minuts

Temps de muntatge: 2h 30min

Temps de desmuntatge: 45min

Idioma: Català i castellà

FOTOS:


  • El Romperécords
  • El Romperécords
  • El Romperécords
  • El Romperécords
  • El Romperécords
Share the show