19/02/2019

Curs de clown excepcional amb Álex Navarro, us dels grans mestres nacionals


Els propers dies 16 i 17 de març tindrem l'honor de tenir a casa nostra a l'Àlex Navarro, un dels gran pallassos catalans i un dels formadors de pallassos més importants dels darrers anys. Serà un curs de 10 hores ambv un preu de regal: 10 euros!

CURS DE CLOWN amb ALEX NAVARRO  
Una potent experiència personal i clownesca, que t'ajudarà tant professionalment si et dediques o vols dedicar-te al clown; com si el que vols és treballar la teva por al ridícul, la por escènica, potenciar el teu sentit de l'humor, o si el que busques és viure una experiència pallassesca i conèixer una part de tu divertida, boja, innocent i entusiasta que pot modificar la teva visió del món i transformar-te positivament. I a més ... passaràs dos dies de nassos : O)
  
Comentaris d'alumnes 
Vaig recobrar l'essència del clown. Andrés Aguilar
Uns mestre extraordinari. Wendy Ramos
Em vaig sentir realment jo... quin plaer. Verónica Anido
M'ha canviat la vida. Necessito fer riure. David Monge
Camino jo, des del curs, amb el meu clown a flor de pell. Núria Tantiña
 
Sobre Alex 
Àlex Navarro ha actuat a 18 països de 3 continents. Ha estat també clown de la Cia. Contre-Pour, i del Cirque du SoleilÉs director d'espectacles de clown i circ, i creador de www.clownplanet.com.
Des de 1998ha impartit més de 150 cursos de clown per tot Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Puerto Rico, USA (Las Vegas, per a artistes del Cirque du Soleil), Colòmbia, Perú i Mèxic.
 
CURS “NO ACTUÏS... SIGUES PALLASSO!"
El treball principal del curs serà la recerca o potenciació del pallasso propi, mitjançant jocs i exercicis específics de la tècnica del clown.
 
Qui pot participar?
Aquest curs està obert a tothom. No cal experiència prèvia.
 
Contingut
"És el carrer un teatre? És la vida un circ? Som tots pallassos? “
Els 30 anys d'experiència com a pallasso i els 20 com a formador de pallassos, em fan poder dir sense cap mena de dubte que tots tenim un pallasso propi. Un "estat pallasso" que apareix quan ens permetem entrar en la nostra part més autèntica, innocent, entusiasta, vulnerable i juganera.
No n'hi ha prou amb maquillar-se, posar-se una disfressa, un nas i fer ganyotes, cal ser honest. Es tracta d'observar-te a tu mateix, veure com et mous, com reacciones, que tics tens, que et fa riure i que fa riure als altres quan estàs en escena i potenciar-lo.
Tots som ridículs tu també!
 
Temes que treballarem:
Sentir relaxat i confortable en escena
Ser honest (ésser, no actuar)
La comunicació amb el públic
La vulnerabilitat
El ser maldestre
Acceptar el fracàs i convertir-lo en éxit
Recreació de l'èxit
Expressió lúdica de les emocions
L’exageració d’un mateix
Gaudir de ser ridícul

Aprendràs a:
sentir-te confortable en escena, no actuar com un pallasso sinó ser un pallasso, comunicar amb el públic i fer servir les teves formes de ser i la teva part ridícula per provocar el riure en els altres.
La disponibilitat dels participants cap al treball és essencial. Han d'estar disposats a donar i rebre, treure's les màscares i sentir, sentir i sentir. Treballar amb el clown és treballar amb el cor.

FOTOS:


  • Curs de clown excepcional amb Álex Navarro, us dels grans mestres nacionals
  • Curs de clown excepcional amb Álex Navarro, us dels grans mestres nacionals
  • Curs de clown excepcional amb Álex Navarro, us dels grans mestres nacionals
  • Curs de clown excepcional amb Álex Navarro, us dels grans mestres nacionals
  • Curs de clown excepcional amb Álex Navarro, us dels grans mestres nacionals
Recomana-ho