La Circoteca

ActivitatsActualment només estem oferint activitats puntualment.
Les trobareu a les XXSS.

La informació que trobareu a continuació està desactualitzada.


Les activitats que ofereix La Circoteca durant el curs regular les anem anunciant periòdicament al nostre blog de notícies i a les nostres xarxes socials. Generalment, s'activen (tant els espectacles com els cursos extraordinaris) a partir del mes de febrer. Tanmateix durant tot l'any oferim tot tipus de propostes, i algunes d'elles s'anuncien en terminis molt curts... per aixó us recomenem que, si esteu interessats en les activitats de La Circoteca, ens seguiu a la Pàgina de FaceBook de La Circoteca

A continuació trobareu el cartell de les activitats programades fins al proper mes de maig 2019. Generalment a principis de juny tornem a actualitzar les activitats amb les propostes d'estiu.
  

  

Què has de saber sobre les nostres activitats?

Les activitats que es realitzen al nostre espai La Circoteca busquen donar a conèixer el circ des d'un punt de vista lúdic, part d'elles sense pretensions purament formatives. En aquest sentit, durant el curs oferim diferents propostes com les següents:
 

  • CIRC EN FAMÍLIA

El Circ en família és un taller de circ obert a les famílies que es realitza a l'interior de La Circoteca. Es tracta d'una proposta creada pel Centre de Creació Tub d'Assaig de Terrassa i a la que s'han anat sumant diferents espais de circ membres de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC). La Circoteca s'hi suma des del 2013 amb la intenció d'oferir una alternativa lúdica vinculada al circ, d'àmbit familiar, a més de donar a conèixer la resta d'activitats del nostre espai.

Obrim les portes de les nostres instal·lacions perquè infants i adults compartiu una estona descobrint diferents disciplines circenses. Un taller d'investigació lliure obert a totes les edats.

Nosaltres posem l'espai i el material específic de cada tècnica. Vosaltres, la imaginació i les ganes de desenvolupar les vostres habilitats en família.

Preu: 5€ per família (inclou un adult i un infant). Suplement d'1€ per cada "persona extra"  de la família. La ràtio màxima és de 4 infants per adult.

Els Circ en Família es realitzen el primer diumenge de cada mes, de febrer a abril i en horari de matí (d'11.00h a 13.00h).

Aquest format de taller, també es realitza de forma privada a particulars que volen celebrar així algun aconteixament: aniversaris, etc...

  • CIRCOLOQUI

L'any 2014 vam crear els Circoloquis a La Circoteca. El que pretenem amb aquesta proposta és crear un espai informal de trobada entre amants del Circ en general, aglutinar a l'espai el màxim gruix de públic amb interès pel circ i els pallassos amb una llaminera programació d’espectacles a la gorra i altres propostes que ens conviden a parlar de circ i “enganxar” tan aficionats com professionals del món del Circ del Camp de Tarragona

Han fet Circoloquis a La Circoteca artistes i companyies com Moi Jordana, Chacovachi, Leo Bassi, Marta Renyer, Cia. Ambizurdos, El Capitán Maravilla, Cristi Garbo, Cia. LP, Kiki Vita, Mortelo&Manzani, Clownbaret, Javier Ariza, entre d'altres...

Cadascuna de les activitats s'aniran anunciant amb més informació a mesura que s'apropi la data. 

 

  • EL CIRC DE VALLS
Sota aquest nom, oferíem fins 2015 una programació completa de més d'un mes a la carpa de circ de Cia. Passabarret, instal·lada als jardins de Casa Fèlix des de finals d’abril a principis de juny, amb companyies de circ i pallassos de tot l'estat. Aquesta programació ha tingut un ressò mediàtic molt important, uns "efectes colaterals" interessants i un impacte indirecte molt extens, però després de 4 anys lluitant-la, la resposta de participació directa (assistència com a públic als espectacles dels diumenges) no ens satisfà suficientment. Des de 2016, es realitza una sola actuació d’una estrella convidada.
Fins al moment han passat artistes com Tortell Poltrona, Leo Bassi, Los Excéntricos, Pepa Plana, Marcel Gros o Pepe Viyuela.
 
  • CURSOS DE PALLASSO
Una de les nostres especialitats, doncs des de Cia. Passabarret treballem molt específicament el pallasso, són els cursos formatius, que van des de l'iniciació fins a nivells més avançats. Podem dir que alguns dels noms propis més importants a nivell internacional del món del pallasso han realizat cursos a La Circoteca pels nostres alumnes. Destaquen noms propis com Leo Bassi, Jango Edwards, Johnny Melville, Álex NavarroEl Payaso Chacovachi, Claret Clown, Guillem AlbàPepa Plana, Loco Brusca o Merche Ochoa entre d'altres.


Recomana-ho