16/02/2016

El malabarista Moi Jordana, al proper 'Circoloqui' del 25 de febrer


MOI JORDANA presenta a La Circoteca el seu espectacle de circ 'The Vals Paper'... al proper CIRCOLOQUI! No hi podeu faltar. Serà el proper dijous 25 de febrer, i en sessió doble: a les 18.30h (especial infants) i a les 20.30h (especial adults). Aquest malabarista català presenta un espectacle de música i manipulació d'objectes, dirigit per Jordi Aspa i carregat de sorpreses. Recordeu que fem pay-after-show (a la gorra, és a dir, que no es paga res en entrar, però sí en sortir... i cadascú posa preu pel que ha vist, com fem sempre).

No us oblideu de reservar, doncs és un espectacle de nivell i qualitat, amb un aforament limitadíssim... i per totes les edats.

I com es reserva?
Per telèfon al 977600800
Per correu electrònic a circoteca@passabarret.com

I on es fa?
A La Circoteca, al nucli urbà de Valls (Carrtera d'Alcover, número 8)

Sinopsi: El prestigiós acordionista Moijail Jordanov ens vol oferir el seu millor concert. Diu que la vida és com un VALS, harmònica, fluida i senzilla. Però a vegades no és tant fàcil, en un imprevist la melodia pot esdevenir caòtica i no trobar el compàs, la partitura i els papers i allò que et dóna seguretat desapareix per moments. Però com passa en tot, hi ha diferents maneres d'interpretar la vida així com d’interpretar un VALS. I al final el que volem és que soni com soni la nostra melodia deixi empremta en els altres. Sempre serà més fàcil si toquem amb bon humor. Teatre gestual, música en directe, participació i malabars ompliran l'escenari de poesia i comicitat. Espectacle per a tots el públics, infantil i familiar

FOTOS:


  • El malabarista Moi Jordana, al proper 'Circoloqui' del 25 de febrer
  • El malabarista Moi Jordana, al proper 'Circoloqui' del 25 de febrer
  • El malabarista Moi Jordana, al proper 'Circoloqui' del 25 de febrer
Recomana-ho