31/03/2016

Iª Trobada de Pallassos i Pallasses de Tarragona, el proper 7 d'abril als Ocine


El proper dijous 7 d'abril, i com a experiment col·lectiu, es realitzarà la Primera Trobada de Pallassos i Pallasses de Tarragona als Cinemes Ocine de Les Gavarres (Tarragona City). Es tracta d'una trobada informal per veure'ns les cares tots els què ens dediquem al món pallassil i som d'aquí o vivim a la província de Tarragona. 

S'han triat els cinemes Ocine pel fet què són cèntrics, i amb bon aparcament, i també perquè s'ha ofert a ajudar a que aquesta trobada sigui una realitat. 

En què consisteix?
Bàsicament es tracta de fer una primer acció conjunta, i el que es farà es veure una pel·lícula. Molt simple. Des de comprar l'entrada, a veure el gruix més gran possible de pallassos sentats a les butaques i fer un beure o un entrepà després. Però la singularitat és que serà obligatori assistir amb roba de treball, és a dir, amb el vestuari oportú de pallass@. Es projectarà la pel·lícula Sólo para payasos de Lucas Martelli, rodada a la Convención Argentina de Payasos i amb noms com Loco Brusca, Chacovachi o Tortell Poltrona.

Qui pot venir?
Pallasses i pallassos de tot tipus, ja siguin amateurs o professionals, o simplement aficionats. De carpa, de teatre, de carrer, de semàfor o d'antiquari. També poden ser artistes que, tot i no ser pallassos convencionals, sí se senten identificats amb el pallasso: mags, cantants, còmics, humoristes. Aixó sí, els mims seran rebutjats i perseguits, tal com indica el protocol del bon pallasso*. 

I si no tinc roba, puc venir?
Sí, però hauràs d'entrar amb, com a mínim, un nas de pallasso. Es vendran nassos de Pallassos Sense Fronteres a la porta de la sala.

Puc portar acompanyants?
Sí, sempre que vinguin convenientment vestits.

Poden venir nens?
No ho recomanem especialment. Ja sabeu que quan hi ha molts pallassos junts, sempre hi ha molts problemes... però que cadascú decidieixi.

I com anirà?
El programa previst és el següent:

  • 20.30h: Arribada i compra d'entrades a la taquilla dels OCINE (3€ per persona)
  • 21.00h: Inici de la pel·lícula
  • 22.30h: Final i... anem a prendre alguna cosa, oi?
Per què els OCINE?
Doncs perquè, voluntàriament, donaran tots els diners de les entrades a Pallassos Sense Fronteres!
 
Volem ser molts i molts pallassos- Ens ajudes i portes als teus amics?
 

* Aquest protocol és una convenció no escrita, aplicada des de fa segles pels pallassos més prestigiosos i irrenunciable

FOTOS:


  • Iª Trobada de Pallassos i Pallasses de Tarragona, el proper 7 d'abril als Ocine
  • Iª Trobada de Pallassos i Pallasses de Tarragona, el proper 7 d'abril als Ocine
  • Iª Trobada de Pallassos i Pallasses de Tarragona, el proper 7 d'abril als Ocine
  • Iª Trobada de Pallassos i Pallasses de Tarragona, el proper 7 d'abril als Ocine
Recomana-ho