20/01/2016

Ja tenim el nou web


Estem acabant de perfilar els darrers detalls del nostre nou web. La veritat és que ha estat una feina una mica llarga, doncs els canvis de 2015 han impedit que ni nosaltres mateixos ens definíssim massa bé... i és clar, la gent de l'Avellana Digital (que ha estat la nostra víctima i còmplice de la creació i el disseny) ha hagut de carregar-se de paciència. Però ja està pràcticament tot enllestit, i en marxa.

Hem mirat de crear una pàgina on hi convergeixin totes les activitats de la nostra companyia, des de les estrictament artístiques fins a les activitats i cursos que fem a La Circoteca, bo i passant pels serveis a les escoles, les visites a les nostres instal·lacions, el material en lloguer o els espectacles que oferim en distribució. Creiem que és un bon punt de partida per renovar l'aparador de tota la nostra activitat, que és molta i molt variada. Esperem que sigui una eina molt útil!

Ens agradaria que ens fessiu arribar les vostres impressions i en què podríem millorar aques web, així que ja ho sabeu. Esperem que aquest nou aparador ens acompanyi durant molt de temps i que, a més, tinguem la paciència d'anar actualitzant-la... que ja és molt! 

FOTOS:


  • Ja tenim el nou web
  • Ja tenim el nou web
  • Ja tenim el nou web
Recomana-ho