01/06/2016

La Circoteca presenta la seva proposta d'activitats per l'estiu 2016


 

La Circoteca de Cia. Passabarret, el Centre de Creació Circense ubicat al nucli urbà de Valls (a la carretera d'Alcover, al costat del Portal Nou), oferirà aquest estiu deu propostes de circ, entre cursos formatius i espectacles. Tot i que l’espai ofereix habitualment cursos regulars de circ, d’octubre a maig, durant l’estiu La Circoteca canvia de xip i ofereix activitats més singulars i fresques, trencant així la rutina del curs normal. Com a novetat d’enguany, s’oferiran dues setmanes per als més petits de la casa, una al juliol i una altra a l’agost. La resta de propostes són més pensades pels adults, i inclouen cursos intensius de clown, cursos de trapezi doble, roda cyr, llit elàstic i acrobàcia urbana.

El públic infantil podrà a partir d’aquest any participar per partida doble als cursos de circ que ofereix La Circoteca de Cia. Passabarret. Per primer cop, es dobla la proposta i La Setmana dels Petits es farà tant el mes de juliol (quatre dies, a partir del dia 25) com a l’agost (quatre dies, a partir del 29), a càrrec dels professors de l’escola de circ de Cia. Passabarret. D’altra banda, però, el públic jove i adult podrà posar a prova les seves habilitats amb cursos d’allò més originals. Alberto Feliciate oferirà un curs d’acrobàcia urbana del 4 al 7 de juliol. La companyia Maria y Martín oferiran un curs de roda cyr, una de les tècniques més vistoses, del 15 al 17 de juliol. L’acròbata aeri Toni Gutiérrez presenta el seu curs de trapezi doble, del 25 al 27 de juliol. I Rosa Peláez torna a l’espai amb un curd de llit elàstic, del 8 a l’11 d’agost).

D’altra banda, hi haurà dos cursos de clown. El primer amb el prestigiós pallasso britànic Johnny Melville, un intensiu especial i maratonià de 36 hores, els dies 23 i 24 de juliol. D’altra banda, el dia 1 d’agost, el reconegut Payaso Chacovachi, un dels pallassos més distingits de llatinoamèrica, oferirà un intensiu d’un sol dia, especialment dirigit a artistes en actiu.

Finalment, hi haurà dos espectacles a la gorra, dins del cicle habitual que ofereix La Circoteca sota el nom de Circoloqui. El primer anirà a càrrec de Capitán Maravilla Productions, el 15 de juliol, i el segon a càrrec del mateix Chacovachi, el dia 2 d’agost.

Tots els cursos es treballen de manera intensiva, i els preus van des dels 30 euros als 150, en funció de la disciplina.

Us agrada el circ? Voleu participar als cursos? Contacteu-nos!


FOTOS:


  • La Circoteca presenta la seva proposta d'activitats per l'estiu 2016
  • La Circoteca presenta la seva proposta d'activitats per l'estiu 2016
  • La Circoteca presenta la seva proposta d'activitats per l'estiu 2016
  • La Circoteca presenta la seva proposta d'activitats per l'estiu 2016
  • La Circoteca presenta la seva proposta d'activitats per l'estiu 2016
Recomana-ho