15/05/2018

Pepa Plana i Marcel Gros, un espectacle molt especial a la nostra carpa, el dia 20 de maig


L’espectacle estrella que cada mes de maig es realitza a la vela de circ de la Cia. Passabarret a Valls, arriba aquest proper diumenge amb una proposta única i irrepetible. Seran la Pepa Plana i en Marcel Gros qui protagonitzaran aquesta cita ineludible pels amants del clown, amb un espectacle que, de fet, fa anys que està descatalogat. Una sorpresa especial, en forma d’esquetxos, amb què els artistes acabaran fusionant-se i on tot està per escriure. De ben segur que acabarà esclatant en una experiència conjunta d’allò més surrealista.

La vela de circ de Cia. Passabarret, ubicada durant tot el mes de maig als jardins de Casa Fèlix, a Valls, torna a acollir un espectacle de primera línea aquest proper diumenge, 20 de maig a les 18.00 hores. I serà amb una artista de la casa, la vallenca Pepa Plana, que s’alia amb en Marcel Gros per oferir el seu espectacle ‘Fan l’humor’, que fa anys que no es presenta als escenaris. Recuperar aquesta peça és tot un experiment per una programació anual que ja ha portat altres artistes de revolada com Los Excéntricos, Tortell Poltrona, Leo Bassi o Pepe Viyuela. “Durant els primers anys, oferíem una gran diversitat d’espectacles a la carpa de circ durant la primavera, però ara ja portem temps apostant per un únic espectacle, amb artistes de primer nivell, i portar a la Pepa Plana era tot un deute que ara es materialitza amb un espectacle especial”, comenta David Sancho, membre de Cia. Passabarret.

De fet, Cia. Passabarret té plantada la seva carpa de circ a Valls durant tot el mes de maig, però no només per fer-hi espectacles. Prop de tres mil infants de tot Catalunya visiten cada any les instal·lacions de circ per fer una sortida amb què coneixen de primera mà el món del circ, amb una activitat que proposa tallers de circ, màgia i pallasso, a més d’una actuació final. Son moltes les escoles del Camp de Tarragona les que desfilen per aquest espai. “La nostra proposta educativa és àmplia”, explica Oriol Llop, responsable d’aquesta activitat, “però la més singular és la sortida a la nostra carpa de circ, doncs exposa vivencialment com funciona en realitat un circ, i els infants poden veure les carpes, el material de circ i tot el que hi ha darrere d’aquesta art escènica”.

Les entrades per la funció d’aquest diumenge es poden comprar directament a taquilla, però també en venda anticipada a les taquilles del teatre Principal de Valls o per internet a www.ticketea.com o al telèfon 902044226. Aquest espectacle forma part del conveni que té la companyia Passabarret amb la Xarxa de Cultura de l’Ajuntament de Valls, sent un dels espais associats del programa de Teatres a Valls de la temporada.

FOTOS:


  • Pepa Plana i Marcel Gros, un espectacle molt especial a la nostra carpa, el dia 20 de maig
  • Pepa Plana i Marcel Gros, un espectacle molt especial a la nostra carpa, el dia 20 de maig
  • Pepa Plana i Marcel Gros, un espectacle molt especial a la nostra carpa, el dia 20 de maig
  • Pepa Plana i Marcel Gros, un espectacle molt especial a la nostra carpa, el dia 20 de maig
Recomana-ho