Passabarret Educació

La proposta


 

Cia. Passabarret és una companyia de circ fundada el 1995, amb seu a Valls (Alt Camp). Es tracta d'una companyia en actiu, que porta els seus espectacles per arreu de Catalunya, Espanya i participa en fires i festivals fora de l'Estat.

La nostra inquietud educativa com a artistes de circ i formadors s'inicia tot coincidint amb el quinzè aniversari de la companyia, l'any 2010, sota el nom: L'Escola va al circ o El Circ va a l'Escola. La voluntat de la proposta és apropar les arts del circ a tota la nostra societat i en especial a les escoles. 

 • L'Escola va al Circ:
  Els centres poden venir a conèixer el nostre espai, La Circoteca, l'únic Centre de Creació Circense del Camp de Tarragona, i des de 2021 també el nostre jardí annexe, El Jardinet dels Lliris, on tenim una carpa de circ plantada tot l'any a més de caravanes de circ històriques. 
  En aquestes sortides tothom podrà participar de taller i/o assistir a algun espectacle de circ

   
 • El Circ va a l'Escola:
  Són els artistes o formadors del circ els que es desplacen al centre.
  Podem oferir, tallers i espectacles

El circ és un art ancestral que ha sabut evolucionar d’acord amb els canvis socials. No només té un fons històric i cultural sinó que també és un art que innova i experimenta diferents temàtiques. Aquest corrent avantguardista ens ofereix diferents i múltiples opcions per crear i treballar. La nostra proposta recull totes les possibilitats del circ per transformar-lo en una eina educativa tant artística com cultural. Disposem d’un equip de professionals del món de l’educació i del circ que dissenyen i executen els diferents projectes i activitats, garantint-ne la qualitat.

També cal assenyalar la motivació que creen les activitats de circ, tant a alumnes com a mestres, pel seu tarannà innovador, participatiu, satisfactori i espectacular. Estem satisfets de comprovar que la nostra proposta sedueix no només per ser diferent sinó per ser una oferta de qualitat. 

Per cert, us agrada el circ?

Recomana-ho