Passabarret Educació

La proposta


Cia. Passabarret és una companyia de circ fundada el 1995, amb seu a Valls (Alt Camp). Es tracta d'una companyia en actiu, que porta els seus espectacles per arreu de Catalunya, Espanya i participa en fires i festivals fora de l'Estat.

La nostra inquietud educativa com a artistes de circ i formadors s'inicia tot coincidint amb el quinzè aniversari de la companyia, l'any 2010, sota el nom: L'Escola va al circ o El Circ va a l'Escola. La voluntat de la proposta és apropar les arts del circ a tota la nostra societat i en especial a les escoles. 

  • L'Escola va al Circ: Els centres poden venir a conèixer el nostre espai, La Circoteca, l'únic Centre de Creació Circense del Camp de Tarragona. En aquestes sortides tothom podrà participar de taller i/o assistir a algun espectacle de circ
     
  • El Circ va a l'Escola: Són els artistes o formadors del circ els que es desplacen al centre. Podem oferir, tallers, espectacles o la gestió i disseny d'events especials, com una festa de final de curs

El circ és un art ancestral que ha sabut evolucionar d’acord amb els canvis socials. No només té un fons històric i cultural sinó que també és un art que innova i experimenta diferents temàtiques. Aquest corrent avantguardista ens ofereix diferents i múltiples opcions per crear i treballar. La nostra proposta recull totes les possibilitats del circ per transformar-lo en una eina educativa tant artística com cultural. Disposem d’un equip de professionals del món de l’educació i del circ que dissenyen i executen els diferents projectes i activitats, garantint-ne la qualitat.

També cal assenyalar la motivació que creen les activitats de circ, tant a alumnes com a mestres, pel seu tarannà innovador, participatiu, satisfactori i espectacular. Estem satisfets de comprovar que la nostra proposta sedueix no només per ser diferent sinó per ser una oferta de qualitat. 

Per cert, us agrada el circ?

Recomana-ho